Quines són les raons principals per al desgast de les fulles de màquines explosives?

Els investigadors han trobat que les fulles de la màquina disparadora seran afectades repetidament pel projectil i l'estructura bàsica de les fulles es deformarà sota aquestes forces d'impacte tan freqüents. Després que el teixit base de la fulla s'hagi estret per produir un flux, es produirà un enduriment i una fractura contínua sota un impacte continu. En aquest cas, la superfície de la fulla ha perdut la protecció, de manera que el cos exposat generarà fissures fines amb força d’impacte freqüents. En aquest moment, es perdrà l’efecte de suport i es perdrà fàcilment l’impacte del projectil. Repetir de forma repetida això provocarà un desgast de la fulla.

未标题-1

Basant-nos en l’anàlisi anterior, arribem a la conclusió que el fracàs de les fulles dels explosius es produeix principalment per l’efecte combinat del desgast i la fatiga. Quan la fulla de la màquina explosió funcioni, quedarà sotmesa a tensions periòdiques. A causa del desgast periòdic del projectil a la fulla, també s'accelera la deformació de la fulla de la màquina de voladura i la pèrdua de material. El desgast i la tensió periòdica faran que la fulla acumuli danys tot el temps i la fulla es trenqui amb el pas del temps.

2

Fonamentalment parlant, la causa fonamental del fracàs de les fulles de les màquines voladores es troba en la concentració d’estrès. Si podem reduir el grau de concentració d’aquest tipus, podem allargar la vida útil de les fulles.

Qingdao Puhua Heavy Industry Group és un fabricant d'equips mecànics professionals amb una gran resistència a la producció i un perfecte sistema de servei postvenda. L’empresa no només produeix equips de màquina explosió, però també equips de perforació CNC, cosa que és una bona elecció per a la compra de maquinària i equipament.