Quines són les precaucions abans de començar la màquina explosiva?

A què heu de parar atenció quan es posa en marxa la màquina explosiva? Hi ha alguns aspectes de la maquinària de grans dimensions, com les màquines de voladura, que necessiten una atenció especial abans de l'ús, és a dir, abans que s'encenguin:

1. Comproveu el "registre de lliurament".

2. Abans de funcionar, comproveu el desgast de les defenses, les cortines de goma, els corrons i altres peces de desgast i substituïu-les a temps.

主图模板

3. Comproveu la cooperació de diverses parts mòbils, tant si la connexió del cargol és fluixa com estret a temps.

4. Comproveu si ha caigut alguna runa a la màquina i traieu-la a temps per evitar fallades dels equipaments provocats pel bloqueig de diversos enllaços de transport.

5. Comproveu si la lubricació de cada part compleix els requisits.

6. Abans de començar, només podeu preparar-vos per començar quan es confirmi que no hi ha persones a la sala i la porta d’accés està tancada de manera fiable. Heu d’enviar un senyal abans de posar-lo en marxa perquè la gent que es troba a prop de la màquina marxi.

7. Seguiu correctament els procediments de funcionament.

未标题-1

Amb el desenvolupament de la indústria de fabricació d’equips, les màquines d’explosió de trets també han aconseguit grans avenços, i han nascut molts nous productes, com ara: màquines d’explosió de vies rutinàries, màquines d’explosió d’acer, màquines d’explosió d’acer, etc. Les màquines de voladura també han canviat, i han aparegut equips més subdividits: equipaments especials, com ara màquines de voladura de les rodes automobilístiques, màquines de voladura interna de tubs d’acer i màquines d’extracció de varetes.