Quines són les precaucions quan s'utilitza la màquina explosiva de tir d'enganxat?

Problemes que s'han de notar quan s'utilitza la màquina explosiva de ganxo:


1. L'operador ha de mantenir-se fora de la pantalla explosiva quan treballa.


2. No està permès obrir la porta de manteniment de la sala d'explosió mentre l'equip estigui en funcionament.


3. Abans d’inspeccionar els equips de camp i els components elèctrics, apagueu els interruptors d’alimentació corresponents (interruptor de ganivet i interruptor d’aire automàtic) i aviseu l’operador de la consola principal.


4. Col·loqueu un rètol davant del quadre de distribució d’energia de baixa tensió, “Sota manteniment, sense transmissió d’energia”.

未标题-1

5. Comproveu la vibració del explosiu. Una vegada que la màquina tingui una gran vibració, atureu la màquina immediatament, comproveu el desgast de les peces de desgast del disparador i el pes de la roda i substituïu les peces desgastades.


1) L'alimentació principal dels equips de neteja s'ha de tallar abans d'obrir la coberta final de la planxa.


2) No obriu mai la coberta final quan el disparador no s'ha aturat completament.


6. Torneu a omplir els projectils amb regularitat. A mesura que els projectils es desgastaran i es trencaran durant l'ús, caldrà reomplir regularment un cert nombre de nous projectils regularment. Sobretot quan no es pot assolir la qualitat de la peça que es neteja, pot ser un motiu important els projectils massa escassos.


7. Lubrica regularment tots els motors i coixinets dels equips. Per obtenir més informació sobre les peces de lubricació i els temps de lubricació, consulteu "Sis lubricació".


8. Quan instal·leu les fulles de la màquina explosiva, heu de parar atenció a la diferència de pes d'un grup de 8 fulles no ha de ser superior a 5 grams. En substituir les fulles, s’han de substituir les 8 pales alhora, i s’ha de comprovar freqüentment el desgast de les fulles, la roda divisòria i el mànec direccional per substituir-les puntualment.


2