Quines són les parts que porten la màquina explosiva del tret de rastreig?

Les peces de desgast de la màquina de voladura de les rastrejadores són les següents:

1. Protecció interior del blaster de tir, màniga direccional de la fulla, roda explosiva, impulsor, protecció superior, protecció lateral, protecció final, embut d’entrada de sorra, anell de pressió, glàndula, fixacions, etc.

2. La pista de la màquina explosió, la pista és colpejada per tir d'acer, de manera que també és una peça de desgast.

3. Escuts i fixacions del cos a la sala de detecció.

4. Accessoris del col·lector de pols, bossa de pols, mecanisme de rap, etc.

未标题-1

El cinturó de pista de la sèrie Q32 s'utilitza per a la neteja de superfícies, l'eliminació del rovell, la intensificació del producte per a tot tipus de colada de mitjanes i petites, forja i maquinària. És adequat per a diferents escala de processos, pot treballar peces de mida única o mitjana i petita.

La màquina de volar de cinturó de seguretat de la sèrie Q32 té avantatges de disseny avançat, estructura raonable, baix consum d’energia i alta eficiència.

1

Qingdao Puhua Heavy Industry Group és un fabricant d'equips mecànics professionals amb una gran resistència a la producció i un perfecte sistema de servei postvenda. L’empresa no només produeix equips de màquines de voladura, però també equips de perforació CNC, que és una bona opció per a què adquireixi maquinària i equips.