Quins factors afecten el preu de la màquina explosiva

1. El tipus de granalladora determina el preu de la màquina explosiva

Els diferents tipus de màquines de voladura de trets han de ser diferents en el seu preu, per exemple: la màquina de llançament de trets del tipus penjat i del rastrejador, el preu entre ells ha de ser més car que el del tipus penjat, perquè la diferència entre les dues peces diferents es processa, el rendiment és diferents i el cost de la construcció també és diferent. Generalment, és millor que el tipus de rastrejador.


2. La importància dels accessoris de la màquina explosiva també determina la relació preu / rendiment de la màquina explosiva

(1). Entre les màquines de granallatge, les peces importants són la placa de protecció, màniga direccional, fulla i roda de tir.

(2). Entre ells, hi ha tres tipus de guàrdies, incloent la protecció superior, la protecció lateral i la protecció final.

(3). La màquina de voladura es caracteritza per un tractament superficial, que elimina principalment la tensió de la peça i l'escala de la capa de rovell i rovell.

(4). També són diferents els tipus d’accessoris de màquines de granallatge utilitzats en diferents tipus de màquines de voladura. Per descomptat, el preu dels accessoris de la màquina explosiva també varia.


3. El procés de voladura de la peça és diferent i el model utilitzat també és diferent

(1). Depèn principalment del tipus de peça, l'efecte de diferents peces serà diferent.

(2). La qüestió dels materials és si s’utilitzen trets de ferro, trets d’acer o trets d’alumini.

(3). En el processament i producció reals, podeu provar i comparar, qualsevol efecte sorprenent, utilitzeu-ne.

(4). Per descomptat, la màquina seleccionadora pot seleccionar tota la textura i triar segons la situació real.


未标题-1