Per què cal disparar en un paviment de la carretera?

1. Després de volar, el coeficient de fricció pot arribar a 0,7-0,75 (Mu 65km / H) i la profunditat de textura és de 0,45;

2. L’equip d’explosió disparat pot netejar i netejar la purina i les impureses de la superfície de formigó alhora.

3. És important que s’afaita la superfície del formigó alhora per fer la superfície uniforme i rugosa.

4. La resistència d’enllaç de la capa impermeable i de la base de formigó es millora molt, i en el procés es poden exposar totalment les esquerdes de formigó i altres malalties per tal de prendre mesures de reparació amb antelació.

5. El rendiment antilliscant del paviment al túnel té requisits més elevats. El procés de granallat és un mètode de processament de construcció senzilla, petita inversió d'equips, baix cost de funcionament, efectes significatius i protecció ambiental.

6. L’ús d’equips d’explosió disparada per netejar periòdicament el paviment del túnel pot millorar molt la situació en què es redueix el coeficient de fricció del paviment a causa de la contaminació i les marques dels pneumàtics, cosa que millora considerablement la resistència al lliscament del paviment del túnel i redueix significativament la sinistralitat.

未标题-1

La màquina de volar per paviments és una màquina que llança trets a la superfície de treball a gran velocitat i un cert angle mitjançant un mètode mecànic. El tret impacta a la superfície de la carretera, fa que la superfície de la carretera sigui rugosa i en tregui el residu. Al mateix temps, la pressió negativa generada pel col·lector de pols recuperarà els pellets i les impureses i pols netejades. Un cop netejat el corrent d’aire, els pellets intactes es reciclaran automàticament i les impureses i la pols també cauran a la caixa de pols.

1

Qingdao Puhua Heavy Industry Group és un fabricant d'equips mecànics professionals amb una gran resistència a la producció i un perfecte sistema de servei postvenda. L’empresa no només produeix equips de màquines de voladura, però també equips de perforació CNC, que és una bona opció per a què adquireixi maquinària i equips.