Principi de treball de la turbina explosiva

Com tots sabem, el cap de la màquina explosiva és una part de la màquina explosiva, que és molt fàcil de fer mal. Quin és el principi de treball del cap? Avui, l'editor tècnic de Qingdao Puhua parlarà sobre el principi de funcionament del cap de la màquina de volar.

Els discos dobles del cap de llançament es reblen en un tot per formar el cos de la motriu. Com tots sabem, el cos del rotor està equipat amb vuit pales, i el cos del rotor i la roda de tir situat al centre de la roda de tir estan instal·lats a l’eix principal impulsat pel motor. El revestiment interior de la coberta està provist amb un tauler de protecció, i la carcassa de la coberta està proveïda d’una funda de direcció i un tub d’alimentació de tir. Quan la màquina funciona, el tret entra a la màquina de voladura del tir del tub d'alimentació. La velocitat inicial del projectil pot ser obtinguda per la roda que gira sincrònicament amb la fulla. El projectil surt per la finestra de la funda direccional i es llança sobre la fulla giratòria d'alta velocitat fora de la funda direccional. Després de ser accelerat per la fulla, es llança a la superfície de la peça netejada.

Per tant, la qualitat del capçal de la màquina explosiva afectarà directament l'efecte de neteja de la peça. Per tant, la màquina de volar d'alta qualitat és també un factor important a tenir en compte quan l'usuari compra la màquina explosiva. Si hi ha algun problema sobre el cap de la màquina explosiva.