QH69 Transportador de rodets H Beam Shot Blasting Machine Professional Manufacturer

QH69 Transportador de rodets H Beam Shot Blasting Machine Professional Manufacturer
Xateja ara
Detalls del producte

Màquina de volteig tipus rodet per a la neteja de la peça


Característiques:

1. La màquina de volteig amb placa d'acer té tres tipus de passar per tipus :

Passar el rodet, passar el carro, passar passar la perxa.

2. S'utilitzen àmpliament en la indústria de plaques d' acer, estructura d'acer, maquinària d'enginyeria, construcció de ponts, etc. Per voladura, es pot eliminar l'oxidació, les capes d'òxid, la escòria de soldadura i altres contaminants i eliminar la força d'estrès superficial.

3. Després d'un cop de vol , es pot millorar l'adhesió de la pel·lícula de pintura amb acer, millorar la capacitat antioxidant, millorar la qualitat i allargar la vida útil de l'estructura de l'acer.

4. Les preses d'acer tallades per turbines de voladura es recolliran , es purifiquen mitjançant un sistema de cercle de tirs i continuaran utilitzant-se de nou per a les turbines de voladura.

5. El flux del procés de treball del sistema de cercle de trets : les preses d'acer tallades per turbines de voladura es recopilaran mitjançant un transportador de cargol retràctil i es lliuraran a l'ascensor de cullera, a continuació, l'elevador de la cullera s'elevarà al separador de tipus de rentat d'aire.

6. Després de separar-se , la pols i els trets d'acer trencats s'eliminaran de les preses d'acer i les tires d'acer d'acer entraran al contenidor d'emmagatzematge.


201512151117460079956.png

Si esteu buscant un nou rodet de corrent qh69, h beam shot blasting machine fabricant professional per a la venda, preu de fàbrica, marca, fabricat a la Xina, venda calenta, venedor directe i qh69 a l'estranger, transportador de rodets, proveïdor i fàbrica, si us plau no dubti en posar-vos en contacte amb nosaltres, sempre estem a la seva disposició de CE, personalitzat, professional, competitiu, d'alta precisió, de qualitat nova i de qualitat, i PUHUA qh69 transportador de rodets h beam shot blasting machine professional manufacturer. I benvinguda a productes a l'engròs amb bona qualitat i disseny professional de nosaltres.
Hot Tags: qh69 transportador de rodets h beam tir xoc fabricant professional fabricant, fabricant, proveïdor, fàbrica, venda a l'engròs, marca, preu, venda, venda calenta, fabricat a Xina, nou, puhua, personalitzat, venedor directe, bona qualitat, preu de fàbrica
Investigació