Màquina de bufat de superfície de carretera

Màquina de bufat de superfície de carretera
Detalls del producte

màquina de voladura de superfície de carretera

19B999D350C205818E4391F7D9132DD6.jpg

Com funciona:

El material tret a la part inferior de la caixa de separació és del tub d'alimentació als compostos de bufat i accionat pel motor. El tir rotatori d'alta velocitat es llançarà i s'aplicarà contra la superfície de les peces a la velocitat de 80 m / s. I així dur a terme una operació de neteja. Sota l'efecte de la pressió negativa, l'abrasiu i la pols es tornaran a la caixa de separació de sorra on el tret, la pols i les impureses es separen per complet. S'hauria de continuar utilitzant una bona matèria de tir en l'explosió.

Màquina portàtil de tipus pont de superfície mòbil amb màquina de volteigSi busqueu una nova màquina de bufat de superfície de carreteres per a la venda, preu de fàbrica, marca, fabricat a la Xina, venda en calent, venedor directe i màquina de bufat a la superfície de la carretera a l'estranger del fabricant professional, proveïdor i fàbrica, no dubti en contactar-nos , sempre estem a la vostra disposició amb CE, personalitzats, professionals, competitius, d'alta precisió, de nova qualitat i de qualitat, i la màquina de volteig superficial PUHUA. I benvinguda a productes a l'engròs amb bona qualitat i disseny professional de nosaltres.
Hot Tags: superfície de la carretera, màquina de bufat de tir, Xina, fabricant, proveïdor, fàbrica, venda a l'engròs, marca, preu, venda, venda calenta, fabricat a la Xina, nou, puhua, personalitzat, venedor directe,
Investigació

You Might Also Like