Corró tipus granallatge màquina per neteja de peces

Corró tipus granallatge màquina per neteja de peces
Xateja ara
Detalls del producte

Corró tipus granallatge màquina per neteja de peces


Consisteix Q69 granallatge màquina automàtica de la càrrega i descàrrega de sistema (opcional), sistemes de distribució de corró (aportació de rodets, rodets de sortida i interior patins), voladures cambra (marc cambra, protecció lineal, tir voladura dels aerogeneradors, dispositiu subministrament abrasius), sistema de circulació abrasiu (separador, cub Ascensor, transportador de cargol), unitat de recaptació abrasiu (a mida), sistema de recollida de pols i sistema de control elèctric.

Corró granallatge màquina pot netejar la placa d'acer, pot personalitzar mida raonable equips segons la demanda del client.

201512151117460079956.png

Si vostè està buscant nous rodets tipus granallatge màquina per neteja de peces per a la venda, preu de fàbrica, marca, feta a Xina, venda calenta, venda directa i a l'estranger corró tipus granallatge màquina per neteja peça fabricant professional, proveïdor i la fàbrica, si us plau no dubti en contactar amb nosaltres, estem sempre a les seves necessitats de CE, personalitzat, professional, competitiva, d'alta precisió, noves i de bona qualitat, i tipus de rodet PUHUA tir voladura màquina neteja la peça. I Benvinguts a l'engròs productes amb bona qualitat i disseny professional de nosaltres.
Hot Tags: corró tipus granallatge màquina per neteja peça, Xina, fabricant, proveïdor, la fàbrica, a l'engròs, marca, preu, venda, venda calenta, fets a la Xina, nova, puhua, venedor personalitzat, directe, bona qualitat, preu de fàbrica
Investigació