Màquina Rotor Sand Blaster

Màquina Rotor Sand Blaster
Xateja ara
Detalls del producte

Rotor Sand Blaster Machine

Descripció

Compta amb raspadors i es van instal·lar dos rotors d'alta velocitat amb una fulla al xassís de la màquina. El xassís gira en sentit horari, el rotor i el rascador giren a l'esquerra. La velocitat del rotor és superior a la velocitat del xassís. Com que el xassís i el rotor tenen un moviment oposat, la velocitat és diferent, de manera que la sorra del xassís obté diferències de velocitat diferents. Els grans de sorra produeixen la força de fricció corresponent i la força de cisallament, que causa la mòlta, la barreja, la ruptura. Aquest tipus de màquina no només es barreja amb una alta eficiència, i la sorra després de la barreja és de bona qualitat.

Usos

S'utilitza principalment per a fosa taller de sorra barrejat, ja sigui es pot barrejar una sola màquina modeladora de sorra, sorra de sorra seca mixta, sorra dura, superfície de sorra i núvol de sorra, vidre, ceràmica, refractaris, etc. També es pot utilitzar la indústria mixta d'una varietat de pols, materials granulars.

Paràmetres tècnics

Article


S1420S

S1425E

Diàmetre de disc

mm

φ2000

φ2500

S'alimenta la quantitat d'una vegada

kg

1500

3000

Productivitat


40

90

Potència de raspat

kw

37

90

Potència del rotor-motor

kw

2 * 18.5

2 * 37

Classificació del rotor-motor

rpm

34.5

26

Velocitat giratòria del rotor

rpm

270

350


Si busqueu nova màquina de blaster de sorra de rotor per a la venda, preu de fàbrica, marca, fabricat a la Xina, venda calenta, venedor directe i màquina de blaster de sorra de rotor a l'estranger del fabricant professional, proveïdor i fàbrica, no dubti en contactar-nos Estem sempre a la vostra disposició amb CE, personalitzats, professionals, competitius, d'alta precisió, nous i de bona qualitat, i la màquina de blaster de sorra PUHUA. I benvinguda a productes a l'engròs amb bona qualitat i disseny professional de nosaltres.
Investigació