Cabina de raig de sorra

Xateja ara
Detalls del producte
Descripció del producte
Sala de raig de sorra s'utilitza principalment per manejar grans peces o estructures d'especial i complex treball-peça, per aconseguir l'òxid neteja superficial, augmentar l'adhesió entre l'obra-obra i recobriment i altres efectes. La pistola instal·lats en el raig sala de sorra pot netejar la superfície de les parts mitjançant aire comprimit com a poder, metall abrasiu com agent de voladura.

La peça de treball es realitza pel carro, i l'abrasiu es pot automàticament ordenats i suprimeixin automàticament.Portes
La porta de servei es basa en perfils soldades i té un tancament en plaques d'acer i internament és recobert amb goma resistent a l'abrasió. Un exclusiu sistema segellat evita la pèrdua de materials abrasius i possibilita el tancament de les portes, sense esforç. Opcionalment es poden subministrar dues portes (túnel de tipus d'habitació) i una porta de l'operador. Sensors connectats a les portes automàticament interrompre el funcionament de voladura quan un d'ells s'obre.
Lluminàries
Cada construcció de llums LED i posicionament permetre màxim aprofitament de la lluminositat. El sistema de fixació permet l'extracció fàcil, per a manteniment.
Cambres de treball
Construït en rajola de color d'acer, es modulen per tal de satisfer qualsevol dimensió en alçada, amplada i longitud. Interior (excepte al sostre) hi ha una capa de goma que els protegeix contra l'abrasió i ajuda en l'aïllament acústic.
Transport horitzontal de material abrasiu
Aquest sistema combina l'empenta dels carros raspador que condueixen el material abrasiu amb el centre de la Cambra de treball, on es reculli per un transportador de cargol (en alguns casos per una banda) que porta a terme el material abrasiu fins a peu de l'ascensor del cub (materials abrasius purificador de). A la superfície de la planta sencera, hi ha una reixa que es cobreix amb una xapa perforada, que reté les impureses més grans o fins i tot petites parts que poden caure accidentalment al pis. Aquest únic sistema utilitzat per CMV requereix un molt més petit instal·lada d'energia que els altres sistemes, gràcies al coeficient de fricció (roba), que és molt més petit en aquest sistema.
Panell de control
Muntat sobre un blindat gabinet, té protecció tèrmica i l'enclavament per als motors, que fa que sigui impossible connectar-los en l'ordre incorrecte. Opcionalment, es subministra amb un PLC per al control automàtic de l'equip. Compleix amb les normes internacionals més importants, entre les quals la 60204-1 de la CEE.
Si vostè està buscant nou raig estand de venda de sorra, preu de fàbrica, marca, fet a la Xina, venda calenta, venda directa i raig estand de fabricant professional i proveïdor de fàbrica, de sorra a l'estranger no dubti en contactar amb nosaltres, estem sempre a les seves necessitats de CE, personalitzat, professional, competitiva, d'alta precisió, noves i de bona qualitat i raig estand de sorra PUHUA. I Benvinguts a l'engròs productes amb bona qualitat i disseny professional de nosaltres.
Investigació