Preu de la caseta de sorra

Preu de la caseta de sorra
Xateja ara
Detalls del producte

Cabina d’explosió de sorra


La sala de sandvitx de la Xina pot netejar grans peces estructurals d'acer, dipòsits d'oli, parets exteriors de canonades d'acer, etc. Ens encanten els clients estrangers


Cada element d'una sala Blast està dissenyat per estar en equilibri amb els altres elements, cosa que garanteix que el flux de productes, el flux d'abrasiu i el flux de pols sigui suau i uniforme.

Després d'una exhaustiva investigació i anàlisi dels objectius i objectius de la sala d’explosions, el nostre equip d’enginyers es basa en anys d’experiència i una àmplia base instal·lada de sales explosives en funcionament a tot el món per garantir que la proposta de Blast Room compleixi tots els criteris com a més de permetre oportunitats de desenvolupament futur.

A mesura que cada Blast Room està dissenyada de forma específica en base a un projecte per base del projecte, les possibilitats de personalització són infinites: múltiples blasters funcionen en una sola sala; accés al producte a través d’un extrem o els dos extrems de la sala d’explosió; opcions de recuperació abrasiva, incloent: escombratge, transportador creuat, forma d’U, forma de H, i complet per a la recuperació automàtica amb sistema transportador o
ferralla; extracció de pols de calat o de fons; reciclatge automàtic de grana que incorpora separació magnètica.Per a una flexibilitat addicional, la nostra empresa pot oferir un saló combinat amb pintura i explosió: un cop completat el granallat i recuperat l’abrasiu, s’activa un sistema d’extracció de pintura separat i es pot començar a pintar el producte. La reducció de la manipulació del producte proporciona un control addicional de la qualitat en estalvis ascendents.

Si estàs buscant un nou preu de cabina de granallatge de sorra per a la venda, preu de fàbrica, marca, fabricat a la Xina, venda calenta, venedor directe i preu d’establiment de sorra a l’exterior del fabricant professional, proveïdor i fàbrica, no dubti en contactar amb nosaltres, nosaltres. sempre estan a les vostres necessitats de CE, personalitzats, professionals, competitius, d’alta precisió, nous i de bona qualitat i el preu de la cabina de voladura de sorra PUHUA. I benvingut als productes a l'engròs de bona qualitat i disseny professional de nosaltres.
Investigació